Polar Loop aktivitásmérő (lila)

Raktárkészlet: NINCS
Polar Loop aktivitásmérő (lila)

Hivatalos magyar márkagaranciával!

Aktivitásmérés                

24/7 aktivitás rögzítés

 • Iránymutatás a napi cél eléréséhez
 • Aktivitási zónák
 • Elégetett kalória számítás
 • Lépésszámláló
 • Inaktív figyelmeztetés a mobil alkalmazásban
 • Fejlett aktivitási értékelés a mobilalkalmazásban és a webes felületen
 •  Edzésnaplóviber_share
Várható érkezés:
Nincs információ
Státusz frissítve:
2022. 08. 01. 19:04:19
Színváltozat:
27 940 Ft/db
A termékért járó pont: 279 Ft
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Kérjen értesítést és küldünk egy
e-mailt, amikor újra rendelhető!
Értesítés, ha újra rendelhető:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Tedd az életed aktívvá

Az eszköz minden mozdulatodat nyomon követi és regisztrálja az inaktívan, valamint a különféle intenzitási zónákban töltött időtartamot. Ezzel párhuzamosan iránymutatást ad ahhoz, hogyan tudod elérni azt az ajánlott napi aktivitási szintet, ami az egészséged megőrzéséhez szükséges. Természetesen az ajánlás során figyelembe veszi a mozgás intenzitását is, például „kocogj 20 percet, vagy sétálj 50 percet”. A cél felé vezető utat te választhatod meg, hiszen a célt rövid idő alatt is el lehet érni, amennyiben tudod tartani az intenzitást…

Az „Activity Benefit” funkció a napi mozgás mennyiség alapján jelzi, hogy az elvégzett napi aktivitás hogyan szolgálja az egészséged megőrzését. Megjutalmaz, ha sikerült a kitűzött célt teljesíteni, és motivál, ha még egy kicsi hiányzik. Az aktívan gyűjtött perceket nyomon követheted a mobil-alkalmazásban és a webes felületen is.

A Polar Loop 5 aktivitási zónát különít el, melyek közül az alsó kettő (pihenés, ülés) nem számít bele az aktívan töltött időbe. Az aktivitási időt a felső 3 zónában (UP – alacsony intenzitás, WALK – közepes intenzitás, JOG – magas intenzitás) töltött idő összege adja. Magasabb intenzitáson rövidebb idő elegendő a napi aktivitási cél eléréséhez, tehát a Loop mérlegeli az aktívan töltött időszak intenzitását is.

Az elégetett kalória számításának pontossága kimagasló, figyelembe veszi a nemet, az életkort, testsúlyt, testmagasságot, illetve a különféle intenzitási zónában töltött időt, sőt, képes arra is, hogy az aktívan, valamint az edzéssel töltött idő alatt égetett kalóriákat összegezze. Méri a nap során megtett lépések számát is. A Polar által javasolt napi ajánlás megegyezik az európai egészségügyi szervezetek által ajánlott értékkel, ami 10.000 lépés.

Az aktivitási adatok feltölthetőek a webes szolgáltatásba, vagy az iPhone 4S és 5 készülékeken futó Polar Flow alkalmazásba. A naptárban nyomon követhető fejlődésünk, hiszen a napi, és a hosszú távú aktivitásunkat is figyelemmel tudjuk követni. A flow.polar.com oldalon elérhető adatbázisunk tartalmazza a pulzuskontroll mellett végzett edzéseink adatait is, pulzusgörbét és zónában töltött időt is megjelenít. A mobil alkalmazás túl hosszú inaktivitás esetén „Inactivity alert”-ekkel figyelmezteti a Loop felhasználóját, hogy túl sok időt tölt üléssel, ideje mozogni…

Összességében elmondható, hogy a Polar Loop kiváló eszköz ahhoz, hogy kimozdítson bennünket az inaktivitás kényelméből, és az egészséges életmód felé tereljen. Elegáns megjelenése kitűnik a Polar más termékei közül, hiszen a sportemberek mellett üzletemberek, ügyvezetők viseletéhez is kiválóan igazodik. Célja nem lehet más, mint a teljes magyar társadalmat megmozdítani, és aktivizálni.

 

További funkciók:

Pulzus alapú edzés (opcionális H6 vagy H7 jeladóval)

 • Szívfrekvencia kijelzés bpm-ben
 • EnergyPointer

 


Technikai jellemzők

 

 • Vízálló
 • Felhasználó számára egyedileg méretezhető
 • Idő kijelzés
 • Angol nyelvű szöveg kijelzés
 • Adatáttöltés USB kábelen és Bluetooth Smart kapcsolaton
 • 12 nap aktivitási adat tárolása feltöltés nélkül
 • Újratölthető akkumulátor (5 nap folyamatos használat)

 

Webes felület megjeleníthető: Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 és későbbi; PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 és későbbi

 

Mobil alkalmazás kompatibilis az iOS6 és későbbi operációs rendszerű iPhone 4S és iPhone 5 mobiltelefonokkal

 

Doboz tartalma:

 

Polar Loop
USB kábel
Szíj méretre vágásához szükséges eszközök
Kezdeti lépések útmutató

 

Hasonló termékek
Adatok
Elérhetőség
A termék jelenleg nincs raktáron, előrendelésre nincs lehetőség. Ha információval rendelkezünk a várható érkezésről, ezen ikon mellett megjelenítjük.
Gyártó
Polar
Szín
lila
Színváltozat
Raktárkészlet
NINCS
Tömeg
110 g/db
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu olcso.hu arfalo.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu