Pontgyűjtés

Pontgyűjtő rendszer


A mostelado.hu webáruház pontgyűjtő rendszere egy olyan bónuszrendszer, amelyben a REGISZTRÁLT, fogyasztónak minősülő megrendelők a korábban megszerzett pontokat a vásárlás során kedvezményre válthatják be.


Pontok gyűjtése:
Pontokat gyűjteni a vásárlások során, vagy egyéb közzé tett esetleges akciók (pl. hírlevélre való feliratkozás) útján lehet. Minden (nem akciós) termék bruttó árának 1%-át a vásárlás megtörténte után (amint értesülünk róla, hogy a megrendelő a terméket átvette) pontok formájában írjuk jóvá a vásárló virtuális pont-egyenlegén. 1 Ft 1 pontnak felel meg.


Pontok felhasználása:
Webáruházunkban történő megrendeléskor, a szállítási és fizetési módok alatt, a vásárló kiválaszthatja, hogy szeretné-e felhasználni fizetéskor a rendelkezésére álló pontjait.

Pontbeváltás(Amennyiben ez a menüpont nem jelenik meg, Ön nem érte el a minimum kosár értéket, vagy a pontok beváltása nem lehetséges)

Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor a megrendelt termék(ek) bruttó árának maximum 5%-át kiváltja a virtuális egyenlegén lévő pontokkal, ahol 1 pont 1 Ft-nak felel meg. A pontok felhasználására bruttó 10.000 Ft fölötti megrendelés esetén, nem akciós termékek árára van lehetőség!

Amennyiben a megrendelt terméket nem veszi át, vagy eláll a vásárlástól, akkor a vásárlás után járó pontokat nem áll módunkban jóváírni a virtuális egyenlegén, illetve a megrendeléskor felhasznált pontokat nem áll módunkban visszatölteni a megrendelő egyenlegére.

 

Szabályok:

  • A pontok gyűjtésére, ill. felhasználására minden olyan fogyasztónak minősülő vásárló jogosult, aki érvényes regisztrációval rendelkezik webáruházunkban. A pontok a regisztrált vásárlóhoz kötődnek, azokat másra nem lehet átruházni.
  • Az összegyűjtött pontok pénzre nem válthatóak be és csak vásárláskor használhatóak fel. A pont tulajdonosa nem jogosult a pontok után bármilyen kártérítésre, ellenszolgáltatás követelésére.
  • A megszerzett pontok 180 napig állnak a vásárló rendelkezésére. Ha ezen idő alatt nem használja fel, a pontok törlődnek felhasználói fiókjából.
  • Pontokat csak a webáruházon keresztül, on-line módon leadott, bruttó 10.000 Ft fölötti rendelések esetén áll módunkban jóváírni, illetve csak az on-line leadott megrendelések esetén használhatók fel.
  • Amennyiben a regisztráció külön partneri / viszonteladói / törzsvásárlói csoportba van rögzítve, a pontok beváltása nem lehetséges!
  • A pontok jóváírásának és felhasználásának a szabályait bármikor, előzetes bejelentés nélkül, egyoldalúan módosíthatjuk, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
  • A pontok használatát jogosultak vagyunk felfüggeszteni és a pontokat érvényteleníteni, ha a vásárló érvénytelen adatokat adott meg a regisztrációkor, vagy ha pontokkal való visszaélést, jogosulatlan felhasználást valósított meg.
  • A vásárlók az aktuális pontegyenlegükről a webáruházon keresztül, bejelentkezés után, a „Rendeléseim” menüpontban, a „KEDVEZMÉNYEK” oldalon tájékozódhatnak.
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu borgun_hu cib