A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Kategóriák

Önnek ajánljuk:

Összehasonlítás

 Látogassa meg a mostelado.hu webüzletet a ShopManian

Hírlevél

További linkek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Samsung hűtők 4 év garanciával Fieldmann Mágneses szúnyoghálók Samsung hűtők 4 év garanciával Polar

Pontgyűjtés

Pontgyűjtő rendszer


A mostelado.hu webáruház pontgyűjtő rendszere egy olyan bónuszrendszer, amelyben a fogyasztónak minősülő megrendelők a vásárlásaik után jóváírt pontok révén kedvezményhez juthatnak.


Pontok gyűjtése:

Pontokat gyűjteni vásárlások után lehet. Minden termék bruttó árának 1%-át a vásárlás megtörténte után (amint értesülünk róla, hogy a megrendelő a terméket átvette) pontok formájában írjuk jóvá a vásárló virtuális pont-egyenlegén. 1 Ft 1 pontnak felel meg.


Pontok felhasználása:

Webáruházunkban történő megrendeléskor a vásárló kiválaszthatja, hogy szeretné-e felhasználni fizetéskor a rendelkezésére álló pontjait. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor a megrendelt termék(ek) bruttó árának maximum 10%-át kiváltja a virtuális egyenlegén lévő pontokkal, ahol 1 pont 1 Ft-nak felel meg. A pontok felhasználására bruttó 10000 Ft fölötti megrendelés esetén van lehetőség, akciós termék(ek) esetén a pontok nem válthatók be!

Amennyiben a megrendelt terméket nem veszi át, vagy eláll a vásárlástól, akkor a vásárlás után járó pontokat nem áll módunkban jóváírni a virtuális egyenlegén, illetve a megrendeléskor felhasznált pontokat nem áll módunkban visszatölteni a megrendelő egyenlegére.

 

 

Szabályok:

A pontok gyűjtésére, ill. felhasználására minden olyan fogyasztónak minősülő vásárló jogosult, aki érvényes regisztrációval rendelkezik webáruházunkban. A pontok a regisztrált vásárlóhoz kötődnek, azokat másra nem lehet átruházni.

Az összegyűjtött pontok pénzre nem válthatóak be és csak vásárláskor használhatóak fel. A pont tulajdonosa nem jogosult a pontok után bármilyen kártérítésre, ellenszolgáltatás követelésére.

Pontokat csak a webáruházon keresztül, on-line módon leadott, bruttó 10000 Ft fölötti rendelések esetén áll módunkban jóváírni, illetve csak az on-line leadott megrendelések esetén használhatók fel.

A pontok jóváírásának és felhasználásának a szabályait bármikor, előzetes bejelentés nélkül, egyoldalúan módosíthatjuk, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
A pontok használatát jogosultak vagyunk felfüggeszteni és a pontokat érvényteleníteni, ha a vásárló érvénytelen adatokat adott meg a regisztrációkor, vagy ha pontokkal való visszaélést, jogosulatlan felhasználást valósított meg.

A vásárlók az aktuális pontegyenlegükről a webáruházon keresztül, bejelentkezés után, a „Rendeléseim” menüpontban, a „KEDVEZMÉNYEK” oldalon tájékozódhatnak.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.