Segítség a webáruház használatához

[ folyamatos bővítés alatt ]

 

 1. Szükséges-e a weboldalon keresztül leadni a megrendelést?
  Igen. Webáruházunk átvételi pontot üzemeltet, nem boltot. Így a termékek csak akkor kerülnek be a raktárból az átvételi pontunkra, ha előzetesen megrendelésre kerültek az oldalon. Akkor válik átvehetővé a megrendelés, ha munkatársaink azt külön e-mailben visszaigazolták!
  "Hagyományos" értelemben vett vásárlásra nincs lehetőség!

 2. Szükséges-e regisztrálni a vásárláshoz?
  Nem szükséges, csak ajánlott.
  Weboldalunkon leadhatja megrendelését regisztráció nélkül is, azonban így vásárlásaival nem gyűjt kedvezménypontokat, illetve nem tudja érvényesíteni külön, a regisztrált felhasználóink részére biztosított kedvezményeket.

 3. Lehet-e rendelést leadni telefonon keresztül?
  Nem. Érvényes megrendelés leadásához kérjük, szíveskedjen webáruházunk on-line felületét használni!

 4. Ha most megrendelem a terméket, mikor várhatom a kiszállítást?
  Weboldalunkon a termékek képe mellett / alatt az esetek 99%-ban feltüntetjük, hogy megrendelés esetén mennyi idő múlva jut hozzá a termékhez. Amennyiben nem talál ilyen információt, kérjük, keresse meg kollégáinkat e-mailben, vagy telefonon!
  Amennyiben több terméket rendel egyszerre, a leghosszabb időt igénybe vevő termék szállítási idejét kell figyelembe venni.

 5. Hogyan kapok számlát a vásárlásomról?
  Átvételi pontunkon történő átvétel esetén kollégánk a számla kiállítását követően átadja Önnek a számla eredeti példányát. Amennyiben szállítást vett igénybe, a számlát mindig a termék dobozába, vagy a termék és a védőcsomagolás közé helyezzük. Kérjük, szíveskedjen kellő körültekintéssel kibontani a csomagolást, hogy azzal együtt a számla ne kerüljön a szemétbe!

 6. A kiválasztott termék mellett "átmeneti készlethiány" olvasható!
  A termék jelenleg nem áll rendelkezésre raktárunkban. Ha információval rendelkezünk a beérkezés várható időpontjáról, a termék mellett ezt is feltüntetjük. Készlethiányos termék esetén rendelésre / előrendelésre nincs lehetőség.

 7. Raktáron lévő terméket szeretnék megvásárolni. Elmehetek-e érte én a raktárba?
  Nem. Raktárainkba csak kollégáinknak van joga a termékhez hozzájutni. Vásárlóink részére csak az átvételi ponton, csomagpontokon, vagy házhozszállítással tudjuk biztosítani a termékeket!

 8. Lehet-e bankkártyával fizetni az átvételi ponton?
  Igen. Webáruházunk átvételi pontján lehetősége van MasterCard, Visa, Maestro kártyákkal fizetni.

 9. Hol tudom kiválasztani, hogy milyen módon szeretném átvenni a terméket?
  Miután a terméket kosárba tette és tovább lép a vásárláshoz, weboldalunk bekéri az adatait (regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára ez a lépés kimarad), majd a következő oldalon választhatja ki a szállítási és fizetési módot!
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu olcso.hu arfalo.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu