APC Switched Rack PDU

Készlet: NINCS
APC Switched Rack PDU
APC Switched Rack PDU
APC Switched Rack PDU
APC Switched Rack PDU

APC Switched Rack PDU, Bemeneti: 200V, 208V, 230V, Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C20, Kábelhossz:8.2 láb ( 2.5 méter ), Kimeneti: 208V, 230V, Kimeneti csatlakozások: IEC 320 C13
viber_share

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani fogyasztóknak.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
https://nmhh.hu/veglegestorles
Az adattörlő alkalmazás használatához szükséges adattörlő kódot a megrendeléshez kapcsolódó számlán tüntetjük fel.
Nincs információ
2024. 05. 18. 7:14:19
189 050 Ft/db
A termékért járó pont: 1 891 Ft
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Kérjen értesítést és küldünk egy
e-mailt, amikor újra rendelhető!
Értesítés, ha újra rendelhető:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

Hálózat-felügyeleti lehetőségek:

A teljes szolgáltatást biztosító hálózati kezelőfelület lehetőséget biztosít a weben, SNMP-n és Telneten keresztüli szabványos elérésekre. Lehetővé teszi, hogy a felhasználók az egységeket időt megtakarítva távolról elérjék, konfigurálják és irányítsák. Ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódik a későbbi termékfrissítések telepítése érdekében a firmware hálózaton keresztüli letöltéssel történő gyors és egyszerű frissítése.

 

Kivezetések egyedi távvezérlése:

A távvezérelhető dugaszolóaljzatoknak köszönhetően a felhasználók a nem használt dugaszolóaljzatokat ki tudják kapcsolni (így megelőzhető a túlterhelés), vagy a blokkolt ("lefagyott") berendezéseket újra tudják indítani (ezáltal csökkenteni lehet a leállási időket, költségeket, és megspóroljuk a javításhoz szükséges kiszállásokat, utazgatásokat is).

 

Riasztási küszöbértékek:

Az áramkörök túlterhelésének elkerülése érdekében adjon meg riasztási küszöbértékeket. A hálózatos és a vizuális riasztások lehetséges problémákra hívják fel a felhasználó figyelmét. (Megjegyzés: Csak az áramfigyelő szolgáltatást tartalmazó egységekhez áll rendelkezésre. Az elérhetőségről lásd az SKU-specifikációkat.)
Kijelző a helyi áramellátás-felügyelet részére
Az áramelosztó egység által felvett teljes áramot az egységen található digitális kijelzőn lehet megtekinteni. A külön digitális kijelzőknek köszönhetően a szerelők elkerülhetik az egyes áramkörök túlterhelését, köszönhetően annak, hogy amikor az áramfelvétel megközelíti a szalagtápvonal maximális amperértékét a rendszer vizuálisan figyelmeztet. (Csak erre kijelölt SKU-k esetében)

 

Áramellátás késleltetők:

A felhasználók konfigurálhatják, hogy az egyes dugaszolóaljzatok egymás után milyen sorrendben kapcsoljanak be. Így elkerülhetjük, a rendszer indításkori túl nagy teljesítmény igényét, amely áramköri túlterhelést és emiatt egyes berendezések lekapcsolását eredményezné. Az ütemezés segítségével a felhasználó előre meghatározhatja azt is, hogy melyik berendezés kapcsoljon be elsőként, így azok az eszközök, amelyek e berendezéstől függnek, megfelelően fognak működni.
Terhelésjelző LED
Túlterhelést és figyelmeztetési állapotokat jelez a felhasználó által megadott riasztási küszöbértékek alapján. A felhasználókat figyelmezteti a lehetséges túlterhelésre.
Flash upgradelhető
Tekintettel a későbbi fejlesztésekre, a firmware a hálózaton keresztül gyorsan és könnyen frissíthető. Ezáltal nem kell kicserélni a helyszínen telepített berendezéseket, új funkciók megjelenése esetén. (Megjegyzés: Csak hálózati egységek esetében)
Integrálhatóság a StruxureWare Data Center Expert eszközzel
A skálázható felügyelő és monitorozó platform valós idejű eszközmonitorozási lehetőséget és az esemény jelentését teszi lehetővé.

Rackszekrénybe szerelhető:

Az egységeket kényelmesen és könnyedén fel lehet szerelni 19"-os rackekbe vagy szekrényekbe, a helyfoglalás mindössze 1U rack terület. Az áramellátáshoz ott lehet hozzáférni, ahol arra a legnagyobb szükség van, - a rackekben.

 

Egyszeres bemenetű tápforrás:

Egy mellékvezetékből több berendezés táplálható, így megfelelően biztosítható a rackben elhelyezett berendezések tápellátása. A telepítés során idő és pénz takarítható meg egy mellékszál és szabványos csatlakozások használatával.

 

Bemeneti és kimeneti csatlakozások széles választéka:

A termékcsalád különféle bemeneti és kimeneti csatlakozásokkal rendelkezik a 120, 208 vagy 230 V tápcsatlakozókra való elosztásához. A többféle bemenet és kimenet lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy alkalmazkodjanak a változó tápigényekhez. Az APC egyetlen mellékvezeték használatával akár 5,7 kW teljesítményt szolgáltató egységeket kínál.

 

Kimeneti

Névleges kimeneti feszültség
208V, 230V
Maximális teljes áramfelvétel fázisonként
16A
Kimeneti csatlakozások
(8) IEC 320 C13 IEC 320 C13

Bemeneti

Névleges bemeneti feszültség
200V, 208V, 230V
Bemeneti frekvencia
50/60 Hz
Leszabályozási bemeneti áram (Észak-Amerika)
16A
Bemeneti csatlakozás típusa
IEC-320 C20
Kábelhossz
2.5 méter
Tápkábelek száma
1
Elfogadható bemeneti feszültség
200-240 VAC
Maximum bemeneti áram fázisonként
20A
Terhelhetőség
3680 VA

Fizikai

Nettó súly
2.27 KG
Maximális magasság-méretek
44.00 mm
Maximális szélességek
445.00 mm
Maximális mélység méretek
108.00 mm
Szállítási súly
3.45 KG
Szállítási magasság
70.00 mm
Szállítási szélesség
470.00 mm
Szállítási magasság
343.00 mm
Szín
Fekete

Környezetvédelem

Üzemelési körülmények
0 - 45 °C
Viszonylagos üzemi nedvességtartalom
0 - 95%
Üzemelési magasság
0-3000 méter
Tárolási hőmérséklet
-25 - 65 °C
Tárolási viszonylagos nedvességtartalom
0 - 95%
Tárolási magasság
0-15000 méter

Megfelelőség

Engedélyek
cUL listás, CE, CSA, EN 55022 Class A, EN 55024, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3, GOST, IRAM, MIC, UL 60950, UL listás, VDE, VCCI
Garanciális feltételek
2 éves javítási vagy cseregarancia
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Gyártó
APC
Készlet
NINCS
Tömeg
3,45 kg/db
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu borgun_hu cib