SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV

Raktárkészlet: VAN
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 65EQ4EA 164cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV

 

A Sharp 65EQ4EA a Quantum Dot technológia - Q-COLOUR - segítségével a lehető legnagyobb színskálát jeleníti meg.

Bármilyen HDR vagy Dolby Vision tartalom élethűen, tökéletes színvisszaadással jelenik meg.

A hibrid Harman/Kardon hangrendszer egyedülálló hangszóró-összeállítással rendelkezik - elölről tüzelő magas- és lentről tüzelő mélysugárzókkal. Ez a kombináció tökéletes hangtisztaságot és szilárd basszusreprodukciót biztosít.

A fejlett dts Virtual:X és Dolby Atmos technológiák virtuális magasságot és többcsatornás virtuális térhatást biztosítanak a legjobb otthoni moziélmény érdekében.

A beépített Google Assistant gyors és hasznos támogatást nyújt, és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűvé teszi a kezelést.

 

 

>

Egyedülálló és gyönyörű keret nélküli kialakítás alumínium házzal

Érezze az időtlen stílust és a nagyszerű kialakítást, amely új Sharp TV készülékét a belső tér következő harmonikus elemévé teszi. A nemes alumíniumötvözetből készült, keret nélküli, központi lábon elhelyezett készülék úgy tűnik, mintha lebegne a felület felett. Hogy még jobban kiemeljük a tévé stílusát, és még több választási lehetőséget biztosítsunk Önnek, kétféle kialakítást javasoltunk; az egyik fekete, bordázott hangszórófedéllel, vagy a high-end Hi-Fi berendezésekre utalva - ezüst - perforált hangszórófedéllel. Filozófiánk szerint a TV-nek nemcsak a legjobb minőségű képet kell megjelenítenie, hanem stílusos kialakításúnak és a legjobb minőségű anyagokból kell lennie. Egyszóval - Sharp EQ sorozat.

 

>

A Harman által kifejezetten az EQ sorozathoz tervezett egyedi hangmegoldás

A stílusos dizájn és a funkcionalitás ötvözése volt a cél az audio rendszer megoldásának megalkotásakor is. A hangszórók elülső rácsa úgy lett kialakítva, hogy tiszta és torzításmentes hangzás jusson el a fülébe. A kristálytiszta párbeszédek és a gazdag háttérzene a Harman / Kardonnal való együttműködés eredménye, amely egy egyedülálló kétutas audio rendszer létrehozását eredményezte, a közép- és magas hangok frontális, irányított reprodukciójával, valamint a basszus lefelé irányuló visszhangjával. Mindezt csatornánkként közel 500 ccm kapacitású burkolatokba zárva; ez egyedülálló a televíziók világában. A magas hangok közvetlenül az Ön füléhez jutnak el, biztosítva a párbeszédek tökéletes vételét, míg a mély hangok a felületről, amelyen a tévé áll, visszaverődnek és jól terjednek a szobában. Ezenkívül az erősítő újratervezett teljesítményútja lehetővé tette, hogy a harmonikus torzítási tényező (THD) ne haladja meg az 1%-ot. Ez gyakorlatilag tízszer jobb, mint a hagyományos TV-megoldások.

 

>

A legjobb 3D hangszabványok - Dolby Atmos és dts:X - támogatása

A Sharp EQ sorozatú TV kiváló hangrendszerét továbbfejlesztették az objektumalapú térhatású hangzást fejlesztő legfejlettebb technológiákkal, mint például a Dolby Atmos és a dts: X. Az alkalmazott technológiák a szobát a térbeli hangzás központjává teszik, fokozva az élményt és tökéletesen kiegészítve a nézett anyagot.

 

>

Quantum Dot technológia a tökéletes színskála érdekében

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülék szintén egy kifinomult képvisszaadási rendszer, amely egy ultramodern VA LCD-mátrixon alapul, közvetlen LED háttérvilágítással és egy kvantumpontokat tartalmazó réteggel - Quantum Dot (Quantum Colour). Ez biztosítja az LCD TV-kben jelenleg elérhető legszélesebb színvisszaadási tartományt. Ez nemcsak a kép legtelítettebb részeinek tökéletes színvisszaadását jelenti, hanem jelentősen javítja a tónusátmeneteket is, valósághűen adja vissza a bőr színeit és tónusait, valamint az ég kékjének vagy az óceán zöldjének árnyalatait. A Sharp EQ sorozatú tévé a DCI.P3 készlet színeinek akár 95%-át is képes visszaadni. Ezek valóban lenyűgöző eredmények, és a különbség szabad szemmel is látható!

 

>

Nagy fényerő, legjobb HDR-élményért

Ahhoz, hogy a HDR (High Dynamic Range) anyagok kiváló minőségét élvezhesse, a Sharp EQ sorozatú TV mátrixának nagy fényerőt kell biztosítania, hogy a legjobban visszaadja a jelenetek dinamikáját, különösen azokét, amelyekben egyszerre fordulnak elő sötétebb és világosabb zónák. Ez ebben az esetben is így van, hiszen akár 500 nit csúcsfényerőre is számíthatunk. Az ilyen értékek valódi vizuális élményt jelentenek a HDR-tartalmak megtekintésekor.

 

>

Dolby Vision a 12 bites színű HDR-tartalmak támogatásához

A Dolby Vision a HDR-szabvány egyik legmagasabb szintű megtestesülése.

Mi több, számos tekintetben felülmúlja a "hagyományos" HDR-t, nemcsak a képet leíró bitek számában. Először is, a Dolby Vision-ben a fény- és színviszonyokat leíró metaadatok minden egyes képkockához külön-külön állnak rendelkezésre. Ez különösen a világos és sötét jelenetekben egyaránt gazdag játékfilmes anyagok vételi minőségét befolyásolja. Minden ilyen jelenethez külön beállítások határozhatók meg, ami biztosítja a jelenetek jobb reprodukcióját és érzékelését. Nem ez az egyetlen előnye: a Dolby laboratóriumok által kínált megoldás univerzális volta is, hiszen gyakorlatilag a vezető streaming platformok mindegyike kínál Dolby Vision kompatibilis filmeket és sorozatokat. Ezek mindegyikét lenyűgöző minőségben adja vissza az új Sharp EQ sorozatú televízió.

 

>

AQUOS Mozgásbecslés és kompenzáció a sima képmozgásért

A tökéletes képfolyamatosság biztosítása érdekében, különösen a gyorsan mozgó tárgyakat tartalmazó jelenetekben, a Sharp EQ sorozatú tévékészülékeket Aquos Motion élsimító rendszerrel szerelték fel. Az ultrahatékony képfeldolgozó processzorban megvalósított mesterséges intelligencia rendszer "képkockánként" elemzi a képet, figyelembe véve a mozgó objektumokat, és szükség esetén további képkockákat generál a simaság növelése érdekében. Az Aquos Motion rendszer teljes mértékben a felhasználó kezében van, és a klasszikus stílust kedvelők számára, akik további feldolgozás nélkül - teljes filmes stílusban - szeretnék nézni a tartalmakat, a rendszer kikapcsolható.

 

>

Fényérzékelő az automatikus fényerő-beállításhoz

A Sharp EQ sorozatú tévékészülék kiváló fényérzékelője miatt nem jelent kihívást a kép fényerejének beállítása a nap folyamán. Legyen szó reggelről, délről vagy estéről - a fényviszonyok dinamikusan változnak, és a fényerő manuális módosítása sem okozhat gondot. Egy esti mozizás a mátrix teljes fényerejével, amely egy derült nap közepén megfelelő, nem feltétlenül a legjobb élmény. Ezért az új Sharp EQ sorozatú tévé olyan környezeti fényérzékelővel van felszerelve, amely intelligensen és teljesen automatikusan állítja be a háttérvilágítást és a mátrix fényerejét. Az automatikus fényerő funkciónak van még egy előnye - energiát takarít meg. A Sharp EQ-sorozatú tévéje pontosan tudja, hogy az adott pillanatban melyik beállítás az optimális, így növeli a kényelmet és csökkenti az energiaszámlát. Az Ön beavatkozása nélkül.

 

>

HDMI 2.1 szabvány gazdag funkciókkal

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülék mind a négy HDMI-portja a legújabb és egyben leggyorsabb HDMI 2.1 szabvány szerint működik, támogatva a legújabb megoldásokat a video- és hangcsatlakozások, valamint a PC-k és konzolok terén. Kezdve az eARC csatorna kibővített funkcionalitásától, amely a soundbarokkal vagy vevőkészülékekkel való csatlakozás szempontjából fontos, a VRR funkción keresztül, amely konzolokkal vagy számitógépekkel való kapcsolat esetén simán beállítja a megjelenített képkockák számát (48 és 60 fps közötti tartományban), egészen az ALLM funkcióig, amely a konzol vagy a PC csatlakoztatása után alacsony késleltetési módba kapcsolja a TV-t, letiltva minden utófeldolgozási funkciót. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a QMS funkciót - Quick Media Switching - sem, amely lehetővé teszi a HDMI-források gyors (sötét képernyővel járó hosszú megszakítások nélküli) átkapcsolását. Mindezeket a funkciókat megtalálod az új Sharp EQ sorozatú tévékészülékben.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK  
Képátmérő: 164 cm, 65”
Felbontás:  3840 x 2160
Active motion:  1000
Backlight: LED, Quantum Dot
Dinamikus kontraszt: 1 000 000:1
HDR:  HDR10, HLG, Dolby Vision™
Készülék színe:  Ezüst
   
AUDIO RENDSZER  
Hangszóró:  Harman-Kardon
Audio teljesítmény: 2x15W 
Hangrendszer:  BG, DK, I, L/L’, M, N,
Hangbeállítások:  Sound Equalizer
Audio dekoder:  Dolby Digital/Dolby Digital Plus, Dolby AC-4
Audio kiemelés:  DTS Virtual:X™
3D hangkódex: Dolby Atmos®, DTS:X®
   
TUNER  
TV rendszer (ATV):  PAL, SECAM
DTV:  DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG4 + H.265/HEVC (10-bit))
   
FUNKCIÓK  
Operációs rendszer:  Android 11
Előre telepített alkalmazások:  YouTube, Netflix, Google Play, Movies & TV, Google Play Store, Prime Video
Hbb TV v 2.0.2
Media lejátszó  Video / Fotó/ Zene részére
Video rendszer: HEVC/H.265 (10-bit), MPEG4/H.264, VP9
USB Video:  MKV, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, 3GP, 3GPP, ASF, FLV, WEBM, VOB, DAT, TS, TRP, TP
USB Zene:  MP3, M4A, AAC, AC3, EAC3, DTS, WAV, FLAC, LPCM
USB Fotó:  JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF, MPO
USB file system:  FAT16, FAT32
HDMI-CEC, HDMI- ARC, HDMI-eARC (HDMI 1)  
Automatikus alacsony késleltetési mód  
Digitális programlista (ALLM)  
USB 4K Video  
Automatikus kikapcsolás funkció  
Home Media Server  
Google Assistant With Microphone  
   
CSATLAKOZÓK  
4 x HDMI (4K@60Hz (HDMI2.1))   
2 x USB   
1x RJ 45 (LAN – 10BASE-T/100BASE-TX)  
Bluetooth  
WiFi maximum átviteli sebesség: 100mW (2,412 GHz – 2,472 GHz), 100mW (5,150 GHz – 5,350 GHz), 100mW (5,470 GHz – 5,725 GHz)
Antenna In  
Sat In  
Composite In  
Audio kimenet / Headphone Jack (Earphone output (3,5 mm))  
Digitális optikai audio kimenet  
Remote Control IR+BT  
Video/Audio In (3 x RCA)  
   
EGYEBEK  
EAN: 5903802462746  
Méret állvánnyal 1447,0 x 926,4 x 277,3 (sz x ma x mé mm)
Méret állvány nélkül 1447,0 x 855,9 x 61,0 (sz x ma x mé mm)
Doboz mérete:  1637 x 1006 x 190
Talpak közötti távolság: 760 x 277,3 mm
Nettó súly (kg):  19,5
Bruttó súly (kg):  26,7
Csomag tartalma:  TV, távirányító, 2x AAA elem, útmutató, fali tartó
Vesa standard:  400 x 200
AC Operated  
Energiaosztály:  Gviber_share
Házhozszállítás

Ha most megrendeli a terméket, várhatóan ennyi idő múlva kerül kiszállításra!

:
3-7 munkanap
Házhozszállítási díj

1 db termék házhozszállítási díja alap fuvardíjjal (az esetleges utánvét kezelési költséget nem tartalmazza).

:
9990 Ft
Státusz frissítve:
2023. 09. 22. 16:23:42
314 350 Ft/db
A termékért járó pont: 3 144 Ft
db
db
Értesítés árcsökkenés esetén:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Gyártói cikkszám
SHARP 65EQ4EA
Gyártó
Sharp
EAN kód
5903802462746
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
28 kg/db
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu olcso.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu borgun_hu