SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV

Készlet: NINCS
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV
SHARP 55EQ3EA 139cm, keret nélküli 4K UHD Quantum Dot Android LED TV

 

A Sharp 55EQ3EA a Quantum Dot technológia - Q-COLOUR - segítségével a lehető legnagyobb színskálát jeleníti meg.

Bármilyen HDR vagy Dolby Vision tartalom élethűen, tökéletes színvisszaadással jelenik meg.

A hibrid Harman/Kardon hangrendszer egyedülálló hangszóró-összeállítással rendelkezik - elölről tüzelő magas- és lentről tüzelő mélysugárzókkal. Ez a kombináció tökéletes hangtisztaságot és szilárd basszusreprodukciót biztosít.

A fejlett dts Virtual:X és Dolby Atmos technológiák virtuális magasságot és többcsatornás virtuális térhatást biztosítanak a legjobb otthoni moziélmény érdekében.

A beépített Google Assistant gyors és hasznos támogatást nyújt, és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűvé teszi a kezelést.

 

>

Egyedülálló és gyönyörű keret nélküli kialakítás alumínium házzal

Érezze az időtlen stílust és a nagyszerű kialakítást, amely új Sharp TV készülékét a belső tér következő harmonikus elemévé teszi. A nemes alumíniumötvözetből készült, keret nélküli, központi lábon elhelyezett készülék úgy tűnik, mintha lebegne a felület felett. Hogy még jobban kiemeljük a tévé stílusát, és még több választási lehetőséget biztosítsunk Önnek, kétféle kialakítást javasoltunk; az egyik fekete, bordázott hangszórófedéllel, vagy a high-end Hi-Fi berendezésekre utalva - ezüst - perforált hangszórófedéllel. Filozófiánk szerint a TV-nek nemcsak a legjobb minőségű képet kell megjelenítenie, hanem stílusos kialakításúnak és a legjobb minőségű anyagokból kell lennie. Egyszóval - Sharp EQ sorozat.

 

>

A Harman által kifejezetten az EQ sorozathoz tervezett egyedi hangmegoldás

A stílusos dizájn és a funkcionalitás ötvözése volt a cél az audio rendszer megoldásának megalkotásakor is. A hangszórók elülső rácsa úgy lett kialakítva, hogy tiszta és torzításmentes hangzás jusson el a fülébe. A kristálytiszta párbeszédek és a gazdag háttérzene a Harman / Kardonnal való együttműködés eredménye, amely egy egyedülálló kétutas audio rendszer létrehozását eredményezte, a közép- és magas hangok frontális, irányított reprodukciójával, valamint a basszus lefelé irányuló visszhangjával. Mindezt csatornánkként közel 500 ccm kapacitású burkolatokba zárva; ez egyedülálló a televíziók világában. A magas hangok közvetlenül az Ön füléhez jutnak el, biztosítva a párbeszédek tökéletes vételét, míg a mély hangok a felületről, amelyen a tévé áll, visszaverődnek és jól terjednek a szobában. Ezenkívül az erősítő újratervezett teljesítményútja lehetővé tette, hogy a harmonikus torzítási tényező (THD) ne haladja meg az 1%-ot. Ez gyakorlatilag tízszer jobb, mint a hagyományos TV-megoldások.

 

>

A legjobb 3D hangszabványok - Dolby Atmos és dts:X - támogatása

A Sharp EQ sorozatú TV kiváló hangrendszerét továbbfejlesztették az objektumalapú térhatású hangzást fejlesztő legfejlettebb technológiákkal, mint például a Dolby Atmos és a dts: X. Az alkalmazott technológiák a szobát a térbeli hangzás központjává teszik, fokozva az élményt és tökéletesen kiegészítve a nézett anyagot.

 

>

Quantum Dot technológia a tökéletes színskála érdekében

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülék szintén egy kifinomult képvisszaadási rendszer, amely egy ultramodern VA LCD-mátrixon alapul, közvetlen LED háttérvilágítással és egy kvantumpontokat tartalmazó réteggel - Quantum Dot (Quantum Colour). Ez biztosítja az LCD TV-kben jelenleg elérhető legszélesebb színvisszaadási tartományt. Ez nemcsak a kép legtelítettebb részeinek tökéletes színvisszaadását jelenti, hanem jelentősen javítja a tónusátmeneteket is, valósághűen adja vissza a bőr színeit és tónusait, valamint az ég kékjének vagy az óceán zöldjének árnyalatait. A Sharp EQ sorozatú tévé a DCI.P3 készlet színeinek akár 95%-át is képes visszaadni. Ezek valóban lenyűgöző eredmények, és a különbség szabad szemmel is látható!

 

>

Nagy fényerő, legjobb HDR-élményért

Ahhoz, hogy a HDR (High Dynamic Range) anyagok kiváló minőségét élvezhesse, a Sharp EQ sorozatú TV mátrixának nagy fényerőt kell biztosítania, hogy a legjobban visszaadja a jelenetek dinamikáját, különösen azokét, amelyekben egyszerre fordulnak elő sötétebb és világosabb zónák. Ez ebben az esetben is így van, hiszen akár 500 nit csúcsfényerőre is számíthatunk. Az ilyen értékek valódi vizuális élményt jelentenek a HDR-tartalmak megtekintésekor.

 

>

Dolby Vision a 12 bites színű HDR-tartalmak támogatásához

A Dolby Vision a HDR-szabvány egyik legmagasabb szintű megtestesülése.

Mi több, számos tekintetben felülmúlja a "hagyományos" HDR-t, nemcsak a képet leíró bitek számában. Először is, a Dolby Vision-ben a fény- és színviszonyokat leíró metaadatok minden egyes képkockához külön-külön állnak rendelkezésre. Ez különösen a világos és sötét jelenetekben egyaránt gazdag játékfilmes anyagok vételi minőségét befolyásolja. Minden ilyen jelenethez külön beállítások határozhatók meg, ami biztosítja a jelenetek jobb reprodukcióját és érzékelését. Nem ez az egyetlen előnye: a Dolby laboratóriumok által kínált megoldás univerzális volta is, hiszen gyakorlatilag a vezető streaming platformok mindegyike kínál Dolby Vision kompatibilis filmeket és sorozatokat. Ezek mindegyikét lenyűgöző minőségben adja vissza az új Sharp EQ sorozatú televízió.

 

>

AQUOS Mozgásbecslés és kompenzáció a sima képmozgásért

A tökéletes képfolyamatosság biztosítása érdekében, különösen a gyorsan mozgó tárgyakat tartalmazó jelenetekben, a Sharp EQ sorozatú tévékészülékeket Aquos Motion élsimító rendszerrel szerelték fel. Az ultrahatékony képfeldolgozó processzorban megvalósított mesterséges intelligencia rendszer "képkockánként" elemzi a képet, figyelembe véve a mozgó objektumokat, és szükség esetén további képkockákat generál a simaság növelése érdekében. Az Aquos Motion rendszer teljes mértékben a felhasználó kezében van, és a klasszikus stílust kedvelők számára, akik további feldolgozás nélkül - teljes filmes stílusban - szeretnék nézni a tartalmakat, a rendszer kikapcsolható.

 

>

Fényérzékelő az automatikus fényerő-beállításhoz

A Sharp EQ sorozatú tévékészülék kiváló fényérzékelője miatt nem jelent kihívást a kép fényerejének beállítása a nap folyamán. Legyen szó reggelről, délről vagy estéről - a fényviszonyok dinamikusan változnak, és a fényerő manuális módosítása sem okozhat gondot. Egy esti mozizás a mátrix teljes fényerejével, amely egy derült nap közepén megfelelő, nem feltétlenül a legjobb élmény. Ezért az új Sharp EQ sorozatú tévé olyan környezeti fényérzékelővel van felszerelve, amely intelligensen és teljesen automatikusan állítja be a háttérvilágítást és a mátrix fényerejét. Az automatikus fényerő funkciónak van még egy előnye - energiát takarít meg. A Sharp EQ-sorozatú tévéje pontosan tudja, hogy az adott pillanatban melyik beállítás az optimális, így növeli a kényelmet és csökkenti az energiaszámlát. Az Ön beavatkozása nélkül.

 

>

HDMI 2.1 szabvány gazdag funkciókkal

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülék mind a négy HDMI-portja a legújabb és egyben leggyorsabb HDMI 2.1 szabvány szerint működik, támogatva a legújabb megoldásokat a video- és hangcsatlakozások, valamint a PC-k és konzolok terén. Kezdve az eARC csatorna kibővített funkcionalitásától, amely a soundbarokkal vagy vevőkészülékekkel való csatlakozás szempontjából fontos, a VRR funkción keresztül, amely konzolokkal vagy számitógépekkel való kapcsolat esetén simán beállítja a megjelenített képkockák számát (48 és 60 fps közötti tartományban), egészen az ALLM funkcióig, amely a konzol vagy a PC csatlakoztatása után alacsony késleltetési módba kapcsolja a TV-t, letiltva minden utófeldolgozási funkciót. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a QMS funkciót - Quick Media Switching - sem, amely lehetővé teszi a HDMI-források gyors (sötét képernyővel járó hosszú megszakítások nélküli) átkapcsolását. Mindezeket a funkciókat megtalálod az új Sharp EQ sorozatú tévékészülékben.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Képátmérő:                            139 cm, 55”

Felbontás:                              3840 x 2160

Active motion:                        1000

Backlight:                                LED, Quantum Dot

Dinamikus kontraszt:           1 000 000:1

HDR:                                       HDR10, HLG, Dolby Vision™

Készülék színe:                       Fekete

 

AUDIO RENDSZER

Hangszóró:                               Harman-Kardon

Audio teljesítmény:                  2x15W

Hangrendszer:                          BG, DK, I, L/L’, M, N,

Hangbeállítások:                       Sound Equalizer

Audio dekoder:                        Dolby Digital/Dolby Digital Plus, Dolby AC-4

Audio kiemelés:                        DTS Virtual:X™

3D hangkódex:                         Dolby Atmos®, DTS:X®

 

TUNER

TV rendszer (ATV):                    PAL, SECAM

DTV:                                         DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG4 + H.265/HEVC (10-bit))

 

FUNKCIÓK

Operációs rendszer:                 Android 11

Előre telepített alkalmazások:    YouTube, Netflix, Google Play, Movies & TV, Google Play Store, Prime Video

Hbb TV                                     v 2.0.2

Media lejátszó                          Video / Fotó/ Zene részére      

Video rendszer:                        HEVC/H.265 (10-bit), MPEG4/H.264, VP9

USB Video:                               MKV, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, 3GP, 3GPP, ASF, FLV, WEBM, VOB, DAT, TS, TRP, TP

USB Zene:                                MP3, M4A, AAC, AC3, EAC3, DTS, WAV, FLAC, LPCM

USB Fotó:                                 JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF, MPO

USB file system:                        FAT16, FAT32

HDMI-CEC, HDMI- ARC, HDMI-eARC (HDMI 1)

Automatikus alacsony késleltetési mód

Digitális programlista (ALLM)

USB 4K Video

Automatikus kikapcsolás funkció

Home Media Server

Google Assistant With Microphone

 

CSATLAKOZÓK

4 x HDMI (4K@60Hz (HDMI2.1))

2 x USB

1x RJ 45 (LAN – 10BASE-T/100BASE-TX)     

Bluetooth

WiFi maximum átviteli sebesség: 100mW (2,412 GHz – 2,472 GHz), 100mW (5,150 GHz – 5,350 GHz), 100mW (5,470 GHz – 5,725 GHz)

Antenna In              

Sat In      

Composite In

Audio kimenet / Headphone Jack (Earphone output (3,5 mm))

Digitális optikai audio kimenet

Remote Control IR+BT

Video/Audio In (3 x RCA)

                 

EGYEBEK

EAN: 5903802462661

Méret állvánnyal                      1228 x 805 x 262 (sz x ma x mé mm)         

Méret állvány nélkül                 1228 x 736 x 61 (sz x ma x mé mm)

Doboz mérete:                         1335 x 875 x 160

Talpak közötti távolság:            560 x 262 mm

Nettó súly (kg):                         14,9

Bruttó súly (kg):                        20,3

Csomag tartalma:                     TV, távirányító, 2x AAA elem, útmutató, fali tartó

Vesa standard:                          200 x 200

AC Operated

Energiaosztály:                         G

 
viber_share

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani fogyasztóknak.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
https://nmhh.hu/veglegestorles
Az adattörlő alkalmazás használatához szükséges adattörlő kódot a megrendeléshez kapcsolódó számlán tüntetjük fel.
2024.05.01 20:07:37
210 520 Ft/db
A termékért járó pont: 2 105 Ft
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Kérjen értesítést és küldünk egy
e-mailt, amikor újra rendelhető!
Értesítés, ha újra rendelhető:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Gyártói cikkszám
SHARP 55EQ3EA
Gyártó
Sharp
EAN kód
5903802462661
Készlet
NINCS
Tömeg
22 kg/db
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu borgun_hu cib