TOMTOM START 25 M Európa 1EN5.002.30

Készlet: NINCS
TOMTOM START 25 M Európa 1EN5.002.30

TOMTOM START 25 M Európa 1EN5.002.30

 • Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés
 • 5" (13 cm) képátlójú érintőképernyő
 • Tökéletesített sávnavigáció
 • Európa térképpel (45 ország)
 • Integrált rögzítés
 • IQ Routes technológiaviber_share

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani fogyasztóknak.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
https://nmhh.hu/veglegestorles
Az adattörlő alkalmazás használatához szükséges adattörlő kódot a megrendeléshez kapcsolódó számlán tüntetjük fel.
Nincs információ
2023. 08. 22. 13:03:27
38 570 Ft/db
A termékért járó pont: 386 Ft
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Kérjen értesítést és küldünk egy
e-mailt, amikor újra rendelhető!
Értesítés, ha újra rendelhető:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

Főbb jellemzők:

  • Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés
  • 5" (kb. 13 cm) képátlójú érintőképernyő
  • Tökéletesített sávnavigáció
  • Európa térképpel
  • Integrált rögzítés
  • IQ Routes technológia
  • Parkolássegítő
  • Élettartamra szóló INGYENES térképfrissítések

Mindig a legújabb térképpel vezessen! Érjen célba még gyorsabban az Élettartamra szóló INGYENES térképfrissítésekkel. A termék élettartama alatt évente 4 vagy még több teljes térképfrissítést tölthet le eszközére. Ön minden frissítést fogadhat az úthálózatra, címekre és az érdekes pontokra vonatkozóan.

 

Integrált rögzítés

Egy kényelmes kihajtható rögzítő van beépítve a készülékébe, így az mindig ott lesz, amikor csak szüksége van rá. Könnyedén felszerelheti a szélvédőre. Az opcionális tapadókorong segítségével megfordíthatja, és a műszerfalra erősítheti, ahol a képernyő magától a helyes irányba fordul.

 

Parkolássegítő

Közeli parkoló keresése a TomTom készülék segítségével. Mivel a Parkolássegítő az utazás során végig elérhető, lehetősége van arra, hogy közvetlenül a legközelebbi parkolóhoz navigáljon az útvonal tervezésekor, illetve hogy az úti céljához vagy az aktuális pozíciójához közeli parkolót keressen az adott útvonalon.

 

TomTom Sebességmérő kamerák

A készülék mutatja a sebességmérő kamerák helyzetét, beleértve a más felhasználók által bejelentett kamerákat is. Más figyelmeztetéseket is ad az Ön előtt álló útra vonatkozóan, például a rögzített sebességmérő kamerákról, valamint az átlagsebesség-ellenőrzésekről. Ezzel megtakarítja a gyorshajtás miatti bírságokat, és segít Önnek biztonságban és kipihenten megérkezni.

 

Gyakori úti célok

Ikonokkal jelölheti a leggyakoribb úti céljait, és saját szöveggel is elláthatja őket. Így személyre szabhatja a navigálást, ráadásul még könnyebben és még hamarabb el tud jutni a leggyakrabban felkeresett helyekre.

 

3 szintű térképek

Gyorsabban célba ér a több mint egyszerű térképpel, mert ez 3 szintű navigációs technológia: indulás a legfrissebb térképpel, a TomTom IQ Routes pedig a leggyorsabb utakat és a legpontosabb érkezési időt mutatja. A 3. szint, a TomTom Map Share segít Önnek, hogy elkerülje a kerülőutakat és még gyorsabban érhessen célba.

 

INGYENES napi térképmódosítások

INGYENES napi térképmódosítások a TomTom Map Share közösségtől. Legyen Ön is a 21 millió vezető közösségének tagja, és vezessen mindig a legújabb térképjavításokkal. Csatlakozzon a tomtom.com/getstarted oldalon, és kapjon térképmódosításokat INGYENESEN minden nap.

 

TomTom IQ Routes

A világ legnagyobb valós utazási időket tartalmazó adatbázisa van benne minden TomTom készülékben. Ami a leggyorsabb útvonalat és a legpontosabb érkezési időt biztosítja Önnek. Ez nagyszerű lehetőség!

 

A legújabb térkép garanciája

Ha a használattól számított 90 napon belül a készülékhez tartozó térképnek új változata válik elérhetővé, akkor a MyTomTom program segítségével egy alkalommal ingyenesen letöltheti.

 

Tökéletesített sávnavigáció

Világosan mutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a csomópontokban, így nem szalasztja el a lekanyarodást. Valósághűen, 3D-ben jeleníti meg az autópályák csomópontjait, hogy biztonságban és nyugalomban autózhasson.

 

A QuickGPSfix szolgáltatás

A QuickGPSfix lerövidíti az Ön GPS pozíciójának megtalálásához szükséges időt, hogy mihamarabb útnak indulhasson.

 

Alaposan kidolgozott térképek

Az alaposan kidolgozott térképekkel készen áll az indulásra. Az IQ Routes megbízható érkezési időpontokat szolgáltat. És az érdekes pontok pl. telefonszámok, nyitvatartási idők még több információt biztosítanak készülékén.

 

Érdekes pontok

Az Ön előre telepített térképei Érdekes pontokkal is rendelkeznek a benzinkutaktól a szállodákig, így biztos lehet abban, hogy megtalálja, amit keres.

 

Figyelmeztetés gyorshajtásra

Figyelmeztet a gyorshajtásra, még akkor is, ha épp nincs megtervezett útvonala.

 

Segítség! - vészhelyzet menü

A helyi sürgősségi szolgálatok adatai érintésnyi távolságra. Ezek az információk - többek között kórházak és autómentők adataival - bárhol segítséget jelenthetnek.

 

Biztonsági zár

Szüneteket javasol vezetés közben; figyelmeztet templomok és iskolák megközelítésekor; figyelmeztet a burkolatlan utakra; emlékezteti Önt, hogy ne hagyja a készüléket az autóban; elrejti a térkép nézetet egy kiválasztott sebesség felett; külföldön emlékezteti, hogy az út melyik oldalán kell vezetni.

 

Gyors útvonaltervezés

Nem kell többet várakoznia - a készülék másodpercek alatt kiszámítja az útvonalat, így sokkal hamarabb útra kelhet, mint eddig bármikor.

 

Öko útvonalak

Ezeken az üzemanyag szempontjából takarékos öko útvonalakon vezetve pénzt takaríthat meg és csökkentheti a környezetre gyakorolt hatását.

 

A doboz tartalma:

  • autós passzív tartó
  • autós töltő
  • dokumentáció
  • USB kábel
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Gyártó
TOMTOM
Képátló
5
Felbontás
480x272
Belső memória
4 GB
Memória bővítés
MicroSD
Készlet
NINCS
Tömeg
350 g/db
argep.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu borgun_hu cib