Az Airy Fryer Duallal kétszeres mennyiségű ételt készíthetünk el, melyhez mindössze 1 evőkanál olaj szükséges. Az így elkészült étel ízletes és egészséges lesz.
A két különálló, egyenként 4 literes kosárnak köszönhetően az Ariete Airy Fryer Dual-lal akár 3,4 kg sült krumpli is készíthető egyszerre.
Alkalmas hal, hús, krokett, chips és panírozott ételek készítéséhez mind fagyasztott, mind friss formában a 8 előre beállított programnak köszönhetően.
Hogyan működik?
A forró levegős sütő magas hőmérséklettel készíti el az ételt 35oC és 200oC között. Ez a levegő maximális sebességgel és 3600-ban cirkulál a sütőkamrában, és így garantálja a hő egyenletes elosztását. A forró levegő az, ami teszi lehetővé, hogy az ételek egyenletesen készüljenek el, valamint a külső, ropogós réteg kialakításáról is gondoskodik.
Nem kell túl sok olaj (elég egy kanálnyi) a tartályba, anélkül is ízletes ételeket kapunk, melyek így ’könnyebbek” lesznek.
Egyszerre két különböző ételt készíthetünk, amennyiben a Dual Cook funkcióval a 2 kosárba osztja el az ételt!
Az időzítés miatt nem kell aggódnunk, a szinkronizáló funkció segítségével egyszerre 2 féle ételt készíthetünk, és a gép gondoskodik arról, hogy a 2 féle étel egyszerre készüljön el.
Az Airy Fryer Dual Metal igazi előnye a Max Crisp funkció.
A speciális grillnek köszönhetően, amely a megemelt ételeket a légkamrába helyezi, néhány perc alatt ropogósabbá teszi az elkészült ételt .
Tisztítása könnyű, mivel a tapadásmentes kosarak kiszedhetők.
Környezetkárosító hatása nagyon alacsony, mert nem keletkezik nagy mennyiségű használt (fáradt) olaj, amitől a legnehezebb megszabadulni.
- Teljesítmény: 1.700 Watt
- Teljes űrtartalom: 8 liter (2 x 4 liter)
- Sütőkosár kapacitás: 3,4 kg (2 x 1,7 kg)
- 2 zóna, 2 sütés, funkciók szinkronizálása
- Érintőkijelzős panel
- 60 perces időzítő
- 8 előre beállított program
- Szabályozható hőmérséklet 350C – 2000 Celcius között
- Eltávolítható, tapadásmentes sütőkosak
- Könnyen tisztítható
- Csúszásmentes talp
Előnye
A meleglevegős sütés a hagyományos fritőzökhöz viszonyítva, kevesebb gőz- és szagképződéssel jár, és könnyű, jól emészthető ételek elkészítését teszi lehetővé.
Az olajsütőben mindössze egy kanál olajat kell egyenletesen elosztani.
A hús, a hal vagy a zöldségek ugyanolyan ropogósak és ízletesek, mint a normál sütőben készítettek, de kevesebb, mint 80% zsírt tartalmaznak.